22.10.2012

Päivä 6: Jälleen salaattia lisukkeeksi

Päivän syömiset:
- Aamupalaksi mansikka-mustikka smoothie
- Lounaaksi peruna-purjokeitto
- Välipalaksi exotic smoothie
- Päivälliseksi parsakaali-basilikakeitto couscousilla
- Iltapalaksi suklaapirtelö ja pieni lautasellinen salaattia (jäävuorisalaatti + kiinankaali + porkkana) ilman kastiketta

Muuten tosiaan totutut eväät mutta illalla myös lautasellinen salaattia, jossa oli jäävuorisalaattia, kiinankaalia ja muutama omalta pihalta nostettu pikkuporkkana. Nälkä ei ole ollut edelleenkään mutta kovasti jo alkaa tehdä mieli oikeaa ruokaa. Kun kuuri on ohi, niin kokkaan varmasti lihaa.

Liikuntaa ei ole tullut, mikä on sinänsä hieman harmi, koska olisi kiva opetella käyttämään tuota sykemittaria. Pesin kyllä yhden maton tänään mutta en siihen huomannut mittaria laittaa. Hoksasin vasta myöhemmin, että onhan sekin jonkinlaista "liikuntaa".

Eilisestä ei ollut tullut pudotusta kuin 100 grammaa vaa'an näyttäessä 116,7 kg tänä aamuna. Olihan tällainen pienen pudotuksen päivä odotettavissakin, koska paino on reippaasti muutaman päivän sisällä mennyt alaspäin. Ihan hyvä pudotus kuitenkin kaiken kaikkiaan, eikö vain?

Tuli postissa kasa papereita täytettäväksi siihen aikaisemmin mainitsemaani tutkimukseen liittyen. Ruokapäiväkirjaa ja liikuntapäiväkirjaa sekä mielialakysely pitäisi täyttää ennen ensimmäistä käyntiä hoitajalla. Kunhan vaan nyt kuukautiset olisivat suosiolliset ensi kuussa, jotta tutkimukset voidaan suorittaa sovittuina aikoina. Ensimmäinen hoitajakäynti on 7.11. ja varsinaiset tutkimuskäynnit sitten kuun puolivälissä ja loppukuusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti