20.10.2012

Päivä 4: Lisäksi hieman salaattia

 Päivän syömiset:
- Aamupalaksi mansikka-mustikka smoothie
- Lounaaksi peruna-purjokeitto
- Välipalaksi exotic smoothie
- Päivälliseksi parsakaali-basilikakeitto couscousilla
- Iltapalaksi suklaapirtelö ja pieni lautasellinen salaattia (jäävuorisalaatti + valkokaali) ilman kastiketta.

Teki niin kovin mieli salaattia, että söin sitä sitten pienen annoksen iltapalaksi suklaapirtelön lisäksi. Tuon ei pitäisi hirveästi kuuria horjuttaa, koska siinä on reilusti vähemmän kuin 100 kcal, joka siis tulisi sallitusta ylimääräisestä pussiannoksesta.

Tänään ei ole päänsärkykään vaivannut. Suunta siis parempaan. Hyvin on siis kuuri mennyt ja huomenna on jo puoliväli. Pidän siis nyt 10 päivän kuurin, koska ensi viikon lauantaina on syntymäpäiväjuhlat, joissa aion syödä normaalisti. Jatkoa katselen sitten ensi lauantain jälkeen. En ole vielä päättänyt, jatkanko täysin ateriankorvikkeilla vai korvaanko osan ruokailuista.

3 kommenttia:

 1. Noiden ylimääräisten syömisten suhteen saa olla tarkkana. Ei niinkään, että ne horjuttaisi dieettiä ravintoarvollisesti vaan enempi henkisesti. Toisaalta sulla on 10 päiän kuuri, joten siihen ei vaikutus varmastikaan ole niin suuri.

  Tsemppiä ja hyvää oloa!

  VastaaPoista
 2. Minä taas kannustaisin syömään kaalia ja salaattia niin paljon kuin sielu sietää ;) Noiden rouskuttelu kiihdyttää aineenvaihduntaa - vatsa luulee että sinne tulee jotain ruokaakin. Tuo kaloriraja on ketoosin takia, ettei tuntisi niin nälkää. Mutta jos nälkä ei pelota, niin salaatista saat vaan nopeutusta laihtumiseen. Paprikaa ja kurkkuakin ja pikkuisen sipulia ym. kasviksia voisi salaattiin heitellä.

  Tietenkin pitää tarkkana olla ettei ala sallia itselleen "pieniä myönnytyksiä" eli vain niitä raakoja kasviksia saisi syödä. Niistä ei kukaan liho.

  Noilla kuureilla on sellainen ikävä puoli että, ainakin mulla, laihdutus tyssää jossain vaiheessa. Hieman enemmän kaloreita voi olla vaikeampaa, mutta laihdutuksen kannalta järkevämpää. Kymmenen päivän kuurilla laihduin vain nelisen kiloa, ja oli kuitenkin mistä lähteä. Järkevällä, terveellisellä ja tiukalla "normaali ruualla" laihduin 8 kg viikossa...

  VastaaPoista
 3. No olisin toki pystynyt olemaan syömättä salaattia mutta sallin sen itselleni, koska tiesin, ettei se horjuta kalorirajoja. Nälkä ei ole siltikään.

  VastaaPoista