8.10.2012

Vähemmän hyvin alkanut viikko

Syömisten suhteen taas ollaan syvällä rapakossa. Liian paljon ja turhan epäterveellistä ainesta on mennyt kurkusta alas. Pitää ottaa itseään niskasta kiinni.

Olen huomannut, että makeanhimoni on selkeästi yhteydessä kuukautiskiertoon. Pikkuisen ennen menkkoja ja niiden aikaan on mielihaluja selkeästi enemmän kuin muuna aikana. Voiko hormonit oikeasti tehdä tämän vai kuvittelenko vain?

Kävelyä tuli tänään ihan mukavasti. Arviolta 4 km vaunuja työntäen, joten jonkun kalorin se kulutti mutta tuskin niin paljoa kuin syömiset vaatisivat. Tällä viikolla en siis ihmettele, jos pudotus on pieni tai olematon.

4 kommenttia:

 1. Varsinaista makeanhimoa minulla ei onneksi ole oikeastaan koskaan, mutta menkkojen aikaan vain on PAKKO saada suklaata. :O
  Että jotain tekemistä sillä on oltava asian kanssa.

  Nykyään yritän vain syödä pienempiä määriä ja aina vain tummempaa ja tummempaa suklaata.

  VastaaPoista
 2. Joo hyvin voi hormonit aiheuttaa sellasta! Itellä en oo huomannu, mutta ainakin kahdesta kaverista tietää aina että on se aika kuukaudesta, kun kantavat mukanaan suklaata :D

  VastaaPoista
 3. Taallakaan ei mene hyvin ruokailuiden suhteen! Toivottavasti juominen auttaa makeanhimoosi! :)

  VastaaPoista
 4. Tänään olen koittanut juomista mutta heikoin tuloksin. Tai no, olisihan noita turhia syömisiä voinut olla enemmänkin ilman sitä juomista.

  VastaaPoista