7.10.2012

Ihana syyspäivä!

Tänään on vietetty aikaa ulkona ihanassa syyspäivässä. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta. Ainakin 3 tuntia vierähti ulkoillessa lasten kanssa. Liikuntaa siinä ei kauheasti tullut, koska lähinnä ulkoilu oli pientä puuhastelua lähipihalla. Energiaa siitä sitä vastoin tuli paljon. Raitis ilma virkisti todella hyvin hieman huonosti nukutun yön jälkeen.

Syömiset eivät ole menneet kauhean hyvin viikonlopun aikana. Toivon mukaan ei vaikuttaisi kuitenkaan ihan älyttömästi ensi viikon punnitukseen. Tosin punnitustulokseen saattaa vaikuttaa reippaammin äitini tulo meille kyläilemään viikoksi. Saattaa syömiset mennä hieman huonommin vierailun aikana mutta en viitsi liikaa asiasta stressata. Äitiäni näen kuitenkin keskimäärin kerran vuodessa.

Olen miettinyt, että äitini vierailun jälkeen voisin ottaa syömisten järkeistämiseen tehostartin ateriankorvikkeilla. Tiedän, että niiden avulla painon pitäisi lähteä reippaammin, koska energiansaanti on hyvin niukkaa, mutta ravintoaineiden saanti olisi kuitenkin turvattu. Niiden jälkeen pitääkin uudistaa syöminen sitten kunnolla, jotta lähteneet kilot myös pysyisivät poissa. Uskoisin niiden avulla pääseväni jatkuvasta puputtamisen halusta eroon, koska päivässä olisi vain se tietty määrä "aterioita", jolloin tuo ylimääräinen napostelu jäisi luonnollisesti pois. Aiheesta enemmän sitten, kun se on ajankohtaista.

2 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla jään seuraamaan ateriankorvike kuuriasi. Jokainen saa itse kokeilla mikä parhaalta tuntuu. Itse olen ihan älyttömän jyrkästi noita vastaan, mieluummin juon lasin maitokaakaota ja otan vitamiinipillerin - ajaa saman asian, tai teen itse pirtelöni heraproteiinista.

  Oletko kokeillut puputtamisen sijaan juoda? Vaikkapa light limppareita, kuumaa kaakaota tai teetä hunajalla? Tuoremehua? Kokeilepa! Monesti se nälän tunne tai puputtamisen tarve on nestevajausta! Ja vettä ei aina jaksa lipittää.

  Korvaan monesti aamupalan kuumalla kaakaolla, sellaisella tummalla jossa on ruokosokeria. Lohduttaa kummasti näinä syksyn kylminä aamuina, varsinkin kun flunssa vie voimat... Kynttilä vielä palamaan niin siinä se on :)

  Mutta tsemppiä kuuriin, olen käynyt läpi joskus ja vaatii sisua. Varsinkin kun ihanat pikkulapsoset kiristää pinnaa aina välillä ;)

  VastaaPoista
 2. Voisikin koittaa tuota juomisvinkkiä! Joinain päivinä tosiaan tulee juotua turhan vähän kun se lasten kanssa touhutessa unohtuu. Kiitos vinkistä. :)

  VastaaPoista