10.10.2012

Paussia projektista

Äiti tosiaan on nyt kylässä viikon verran enkä viitsi kauhean tarkkaan mittailla/punnita syömisiäni. Otan siis vähän paussin kannalta tämän ajan niin jaksaa sitten viikon päästä ottaa tehokuurin ateriankorvikkeilla.

Liikuntaa tulee varmasti enemmän kuin normaalisti, koska käymme iltalenkeillä. Syömisetkin tosin ovat varmasti epäterveellisemmät ja enemmän kaloreita sisältävät tänä aikana. Toiveena olisi, ettei ihan kilotolkulla tulisi painoa lisää. Kuinka paljon viikossa on mahdollista lihoa?

4 kommenttia:

 1. Tauko on välillä ihan hyväksi. Voithan silti yrittää vaikka syödä pienempiä annoksia, jos ruoka on muuten epäterveellisempää. Tai yritätte tehdä niistä edes vähän normaalia terveellisempiä versioita.

  Hauskaa viikkoa joka tapauksessa! :)

  VastaaPoista
 2. Viikossa on mahdollista lihoa yksi vaatekoko tai 6-10kg ainakin minulla :D Mutta en suosittele. Koita parhaasi mukaan syödä normaalisti ja järkevästi, mukava kuulla, että iltalenkkeilette :)

  VastaaPoista
 3. Rasvaa ei kerkeä paljoa varastoitua viikossa. Mutta hiilarivarastot täyttyvät ja nesteitä kertyy, joten melko monta kiloa voi tulla.. Muista juoda, juoda ja juoda... Vettä. Mitä enemmän juot vettä, sitä vähemmän kertyy nesteitä ja sitä enemmän huuhtoutuu kuonaa pois elimistöstä. 2-3 l pitäisi juoda. Jos juot vielä muutakin tuohon päälle, saat totisesti juosta vessassa ja se lupaa hyviä tuloksia puntarilla. Jos kantti kestää, ja sullahan kestää, syö vain kolme kertaa päivässä. Aamupala, päiväruoka ja iltapala. Pakosti laihtuu, kun pitää annokset pieninä. Melko brutaalia, mutta tehokasta :)

  VastaaPoista
 4. Voi ei Eli, toivottavasti en ihan noin paljon lihoisi. :S

  En nyt tosiaan jaksa kauheasti stressata tätä viikon huonoa ruokailua, koska tehostartti uuteen laskuun on tarkoitus aloittaa tämän viikon jälkeen.

  VastaaPoista