3.10.2012

Tauti alkaa hellittää pikkuisen

Ihanaa, että alkaa jo toivo herätä tämän taudin voittamisesta. Olo on tänään ollut jo parempi kuin eilen tai sitä ennen. Ulkoilu lasten kanssa sujui jo sillä tavalla hyvin, että ei tullut pahoinvointia tai pyörrytystä. Ruokakin on jo maistunut (ja sen on kyllä tämän päivän syömisissä huomannut!).

Ruokapuoli ei siis ole mennyt kovin hyvin suunnitelmista huolimatta. Tosin eilinen meni reippaasti alle suositeltujen kaloreiden, joten haitanneeko se, että tänään sitten ylittyi hieman? Jotain radikaalia pitäisi kyllä keksiä tuohon ruokailuun ja uuden ruokarytmin löytymiseen.

Aikaisempaan kirjoitukseen viitaten, tietääkö kukaan, mistä vielä voisi löytää sopuhintaisen 80/86 cm vedenpitävän välikausihaalarin pojalle? Esikoiselle ostin Jonathanin vihreä-valko-harmaan puvun alerekistä, joten samanlaista en viitsi kuopukselle hankkia.

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa seuraamaan blogiani! Minäkin seuraan sinua, en vain osaa liittää itseäni tuohon "jäsenlistaan". Pitäisi perehtyä asiaan! Tsemppiä meille!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia ja tervetuloa myöskin. :)

  Liittyminen tapahtuu klikkaamalla "kirjaudu sisään" siitä jo liittyneiden kuvien alta. Siitä sitten avautuu ikkuna, jossa klikkaat "seuraa blgia" tai "lue blogia" tai jotain sinne päin. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla että tauti alkaa helpottaa :)

  Tsemppiä haalarin etsintään :) Mustakin aina tuntuu että just sellaset vaatteet mitä tarvitsis, niin on myyty loppuun koko maasta!!

  VastaaPoista
 4. Olisi pitänyt havahtua haalariasiaan aikaisemmin. Tuntuvat olevan lähinnä kevään juttuja kaupoissa.

  VastaaPoista