4.12.2012

Liikuttu reippaasti

Tänään on ainakin tullut liikuntaa.

Ensin aamulla kävellen lähimpään keskukseen vaunuja työnnellen. Käynti kaupassa, joten hetki oli seisoskelua kassajonossa.
- Aika: 1 h
- max.syke: 154
- min.syke: 89
- keskisyke: 121
- kulutus: 361 kcal

Kauppareissun jälkeen puuhailua kotona lasten kanssa ja miehen tultua töistä kotiin pomppimista tanssimatolla. Tanssimaton sykemittaritiedot:
- Aika: 41 min
- max.syke: 171
- min.syke: 83
- keskisyke: 129
- kulutus: 273 kcal

Tanssimatolla lämmittelyn jälkeen suunta kohti taloyhtiön pikkupunttista, jossa sainkin muutamia vinkkejä erilaisiin lihasliikkeisiin yhdellä koneella, koska koneen omistaja sattui olemaan paikalla. Eka kerta, kun kukaan on siellä mun kanssa yhtä aikaa. Alku tuosta harjoitteluajasta oli siis hieman vähemmän tehokasta. En kuitenkaan viitsinyt stopata mittaria, koska tein kuitenkin aina välissä liikkeitä eikä tuohon neuvomiseen mennyt kovin pitkää aikaa.

Salilla tein lihasliikkeitä, ja harjoitusajan keskivaiheilla poljin kuntopyörällä noin 10 minuutin ajan.
- Aika: 48 min
- max.syke:140
- min.syke: 87
- keskisyke: 120
- kulutus: 275 kcal

Salin jälkeen kävin vielä noin 10 minuutin pienellä kävelyllä haukkaamassa raitista ilmaa, mutta siitä ei ole sykemittaritietoja, koska epähuomiossa en ollutkaan käynnistänyt sitä.

Papereihin en tänäänkään ehtinyt tutustua tarkemmin, kun liikuntakärpänen puraisi. Huomenna onkin vuorossa ravintoterapeutin tapaaminen.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa oikein hyvältä, nyt kun vaan jatkat samaan malliin! Kerrothan sitten tarkasti sen ravintoterapeutin neuvot myös tänne? Laihdutuksesta ja ruokavalioista on tietoa saatavilla nykyään joka paikasta, mutta ihan oikean asiantuntijan mielipiteet kiinnnostavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin kyllä vaikka siellä ei kauheasti uutta tullutkaan.

      Poista