13.12.2012

Lepopäivä ja selkäongelmia

Tänään en ole liikkunut liikkumisen vuoksi ollenkaan. Arkiliikkumista on kyllä tullut rattaita lähes 10 senttisessä lumessa työntäen.

Selkä ei tainnut siitä oikein tykätä tai sitten jostain muusta on suuttunut, koska on tällä hetkellä sen verran kipeä, ettei meinaa pystyä kumartumaan. Tällaista on ollut aikaisemminkin mutta viime kerrasta on jo jonkun aikaa kulunut. Jos menee vanhan kaavan mukaan, niin huomenna on jo kunnossa tai ainakin lähes kunnossa. Toivottavasti vaan lihasjumeja eikä mitään vakavampaa.

Lepopäiviä pitäisi viikossa olla 2-3 päivää ohjaajan mukaan. Niin se kyllä on oikeastaan mennytkin. Viime viikolla oli 2 lepopäivää, jos arkiliikkumista ei lasketa.

Huomenna olisi avoimessa päiväkodissa joulujuhla nyyttäriperiaatteella. En ole ilmoittautunut etukäteen, enkä siis yhtään tiedä, mitä muut ovat sinne tuomassa. En kyllä ole varma, menemmekö edes sinne.

Jos menemme, niin sitten pitäisi keksiä jotain viemisiä. Olisin voinut leipoa jotain, mutta aamulla ei ehdi ja nyt tuo selkä on sen verran kipeä, etten viitsi alkaa leipoa. Kaipa kaupan piparitkin paremman puutteessa käyvät..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti