26.12.2012

Mä tahdon liikkua!

En olisi uskonut vielä valittavani liikkumisen puutteesta mutta näin on. Jos siis ette halua lukea valitusta, niin ei kannata jatkaa eteenpäin..

Kerrankin olisi ollut aikaa liikkua, niin tottakai tulin kipeäksi tällaiseen typerän sitkeään limatautiin, jonka kanssa meinaa tukehtua jo ihan ilman liikkumista, niin ei voi oikein harkitakaan tanssimista tai salille menoa. Ketuttaa!

Miksi tämä ei voinut mennä ohitse parissa päivässä vaan on piinannut minua jo lähes viikon ajan eikä loppua näy? Miksi juuri hyvin alkanut liikkumiseni teilaantuu? Miksi, miksi, miksi?

Kuinka pitkään tätä vielä mahtaa kestää? Niin ja kuinka kauan pitää vielä tervehtymisen jälkeen odotella, että voi ihan kovatehoista liikuntaa, kuten tanssimattoa, harrastaa? Voi rähmä, sanon minä. Pitäisi kyllä olla jo tottunut, koska aina, kun jokin menee hyvin, niin tulee takapakkia ja kunnolla. Onhan se nähty.

Tästä suosta kyllä noustaan! Kunhan flunssapöpöt on taltutettu, niin sykemittarille on taas reippaasti töitä luvassa.

2 kommenttia:

  1. Tätä on kyllä liikkeellä. Ihan sama keissi täällä. Nyt kun muuten on jo parempi niin sain vielä silmätulehduksen. Kuinka hienoa se on?

    VastaaPoista