20.12.2012

Kohta on joulu

Vasta tänään tajusin, että jouluhan on ihan kohta. Mulle joulu ei ole enää vuosiin ollut kovinkaan kummoinen juhla. Enemmänkin vaan ärsyttänyt, kun kaikki paikat on kiinni eivätkä bussit kulje.

Tänäkään vuonna ei ole kummempia joulusuunnitelmia. Toki varmasti otetaan rennosti, syödään hyvin ja vietetään aikaa perheenä, kun miehellä on töistä vapaata. Ruokapäiväkirjat ja kalorien miettimiset siis jäävät myös lomalle jouluksi.

Mitä suunnitelmia teillä muilla on? Menettekö joulunakin salille (jos sellainen sattuu auki olemaan)?

Mä saatan käväistä salilla kyllä joulunakin, koska se on tuossa naapuritalossa. Mitään liikuntatavoitetta en kyllä pidä. Liikun, jos siltä tuntuu.

3 kommenttia:

  1. Itse menen sunnuntaina (23. päivä) salille ja seuraavan kerran joko keskiviikkona (26. päivä) tai torstaina. Riippuen mihin aikaan kotiudutaan keskiviikkona. Ihan jouluaattona ja joulupäivänä ei taida olla aikaa mennä. Parin päivän kunnon lepopäivät eivät ole haitaksi. :)

    VastaaPoista
  2. Itse lähden lapsuudenkotiin jouluksi ja en taida viitsiä lähteä sieltä ajelemaan salille pyhien aikaan, on niin paljon muuta mukavampaa puuhaa. :) Ajattelin kyllä käydä kävelemässä, kun kerrankin on kunnon luontomaisemat ympärillä ja venytellä ahkerasti. Salille ehtii sitten välipäivinä. :)

    VastaaPoista
  3. Lepopäivät tekevät tosiaan ihan hyvää. Joulu on perinteisesti rauhoittumisen aikaa. :)

    VastaaPoista