8.12.2012

Positiivinen muutos

Juhlat on juhlittu ja herkkuja syöty. Pieni pala täytekakkua, pari kotitekoista suklaamuffinia, muutama dumle, pari karkkia ja mokkapala. Tuli noita herkkuja siis syötyä suhteellisen paljon mutta entiseen verrattuna vähän, koska aiemmin niitä olisi voinut mennä tuplamäärä tai enemmänkin. Nyt ei edes tehnyt enempää mieli.

Olisiko makeanhimo taltutettu? Jotenkin outo tunne, kun ei oikeasti tee edes suklaata mieli vaikka kaapissa olisi kilon konvehtirasia. Siellä se on kiltisti ollut jo usean viikon ajan, eikä ole käynyt edes mielessä avata sitä.

Vai olisiko herkkukiintiö täytetty aikaisempien mässäilyjen aikana? Juhlissa siis tosiaan söin herkkuja ja nautin toki niistä mutta ei iskenyt missään vaiheessa kauhea himo päälle eikä kyllä nyt edes maistuisi makea vaikka sitä nokan eteen kannettaisiin. Positiivinen muutos kaiken kaikkiaan!

Parina päivänä saattaa herkut näkyä vaa'alla mutta eivätköhän luvut ole tasaantuneet seuraavaan punnitukseen mennessä. Tarkoitus olisi alkaa taas päivittämään paino perjantaisin vaikka päivitys on nyt parina viikkona ollut lauantaina.

2 kommenttia:

 1. Mä muistan kun oma makeanhimo alkoi hellittämään. Tunsin ihan oikeasti että elämästäni puuttui iso TUNNE. Olin hetken aikaa jopa aivan hämilläni. Siihenastista elämääni oli ohjannut makeanhimo, joka määräsi askelteni tahdin kaupassa ja liikutti minua kotona kaapin ja sohvan välillä. Elin ihan oikeasti hetken aikaa jonkinlaisessa tyhjiössä, elämään ohjannut voima oli poissa. Se oli outoa.

  Nykyään en ole enää kaivannut kyseistä tyyppiä, huspois, pysykööt poissa! :D

  Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itseasiassa edes huomannut, että makeanhimo puuttui ennen kuin aloin miettimään, että milloin olen viimeksi syönyt herkkuja ja milloin niitä on tosissaan tehnyt mieli. :D

   Mulla siis menee muutenkin hieman kausittain kaikki syömiset eli aiemminkin on ihan luonnostaan ilman yrittämistä ollut kausia, ettei ole makeaa tehnyt mieli. Hyvä niin, sillä muuten olisin varmaan vielä suuremmilla kymmenluvuilla painossa.

   En kyllä jää kaipaamaan vaikka ei makeanhimo enää takaisin tulisikaan. :D

   Poista