14.12.2012

Lepopäivä ja joulujuhlat

Tänään en ole katsonut yhtään syömisiäni. Ei ehkä viisasta mutta sitäkin tarpeellisempaa.

Aamupaino oli tänään 117,7 kg eli 800 grammaa on lähtenyt 6 päivän aikana. Mukavasti siis edelleen vaikka viime lauantaina olikin kaverin pojan synttärit, joissa tuli syötyä herkkuja.

Joulujuhlissa tuli syötyä herkkuja ja kotonakin leivoimme pipareita, joten kalorirajat ovat paukkuneet varmasti. En ota stressiä. Muutenkin mieli on ollut hieman maassa, kun selkä edelleen vaivaa. Ei onneksi enää niin paljon kuin eilen mutta ikävän tuntuinen silti.

Liikkumista ei siis ole tullut kuin kävely avoimeen päiväkotiin ja takaisin. Yhteensä noin 1 km. Parempi antaa selälle aikaa toipua, jotta pääsen sitten sunnuntaina personal trainerin tapaamiseen ja kyllähän niitä lepopäiviä pitäisi valmentajankin mukaan tulla vähintään se 2 viikossa.

Sekavat tunnelmat silti, koska jotenkin kaipaisin liikuntaa. Outoa kaiken kaikkiaan, jos miettii vaikka puoli vuotta taaksepäin, jolloin tuo 1 km matka päivässä oli ihan normaali liikkumisen määrä eikä enempää oikein kaivannutkaan.

2 kommenttia:

 1. Nuo selkävaivat on kyllä ikäviä. Sen venyttelyn aina kummasti muistaa vasta sitten, kun joka paikkaa kolottaa. Kuten nyt mulla. Olen joka välissä venyttelemässä, tänään kolmeen otteeseen pieni venyttelytuokio. :)

  Pulkan vetäminen varmaankin sai selkäsi vihoittelemaan. Paranemisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että johtuu ainakin osittain tuosta pulkan vetämisestä. Enemmän kuitenkin uskon "perunapeltohangessa" rattaita työntäessä tulleen rasitusta tuohon selkään. Aura käy harvoin ja silloinkin auraa todella huonosti. Kyllä talvi on ihanaa aikaa...

   Onneksi nyt jo parempaan päin.

   Poista