25.1.2013

Pikainen painopäivitys

Aamupaino oli 116,3 kg eli 200 grammaa pudotusta viime viikosta. Herkuttelu varmasti vaikutti mutta onneksi kuitenkin pudotusta tuli siitä huolimatta.

Muut kehonanalyysivaa'an tulokset:
- rasva-% 51,1
- luustolihas-% 21,8
- viskeraalisen rasvan arvo 8

Nyt menoksi, niin ei juna jätä asemalle.

8 kommenttia:

 1. Vaikka meillä on painoeroa lähes 20 kg niin mun rasvaprosentti tossaa syksyllä mitatessa oli aika samaa luokk, muistaakseni 49. Aika jännä, se ei kai siitä sitten enää kamalasti suurene ylöspäin mentäessä? Upeaa kun saat miinusviikkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rasvaprosenttiin vaikuttaa paljon mittauslaite sekä henkilön pituus ja lihasmassa. Huomaahan mullakin eroa InBodyn ja Omronin kehonkoostumusvaa'an välillä.

   Jos joku on vaikka 160 cm pitkä ja samassa painossa mun kanssa, niin mitä todennäköisimmin rasvaprosentti on suurempi kuin mulla(jos ei siis ole kyse mistään kehonrakentajasta tms). Tämä siis johtuu ihan siitä, että mun pituiseen (178 cm) varteen vaaditaan kilomääräisesti enemmän lihasta kuin paljon lyhyempään kroppaan ja siten rasvan prosentuaalinen osuus on pidemmällä pienempi, vaikka tilanne muuten olisi vastaava.

   Ehkä epäselvä selitys väsyneenä mutta toivottavasti ymmärrät, mitä tarkoitan.

   Poista
 2. Löysin vasta blogisi jäin seurailemaan! Mukavaa saada inspiraatiota muiden blogeista kun itsellä aluillaan iso urakka. Tsemppiä jatkoon!

  http://laardisulaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sullekin. :)

   Käyn kurkkimassa blogiasi paremmalla ajalla.

   Poista
 3. Jee! Onnea miinustuloksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Miinus on aina plussaa, vai miten se meni? :D

   Poista