21.1.2013

Tanssia ja kävelyä

Mun piti käydä pikkupunttiksella tänään mutta en vaan yksinkertaisesti jaksanut. Viime yönä kuopus jälleen valvotti, joten energiataso ei ole ollut kovin korkealla. Tanssin kuitenkin puolisen tuntia ja kävin kaupassa reippaasti kävellen. Ihan liikkumaton päivä ei siis ollut.

Ruokailutkin ovat palautuneet normaaleiksi. Ei ole edes tehnyt mieli herkkuja vaikka hieman pelkäsin, että viime viikkoisesta jäisi herkutteluputki päälle. Hyvä näin! Jospa se suurin sokerikoukku on selätetty.

Uusia tavoitevaatekuvia, kuvia ja mittoja pitäisi taas ottaa, kun paino on laskenut nyt alle tuon projektipaussia edeltävän painon. Saa nähdä, koska innostun mittailemaan ja kuvaamaan mutta kuun vaihteessa sitten viimeistään.

Olo ei kyllä tunnu yhtään pienemmältä kuin ennen projektia, vaikka mies tokasi, että painon putoaminen jo näkyisikin. Mulla siis pahimmillaan paino oli kesällä noin 125 kg. Siitä sitten laski hieman ennen kuin aloitin projektin täällä "virallisesti".

7 kommenttia:

 1. Hyvä että sait selätettyä sokerikoukun, joskus kun semmonen pieni herkutteluputki saa lopettamaan koko projektin siihen. Mulla mies ei oo huomannu vielä muutoksia, tosin mun vanhemmat kyläillessään totes, että oon hoikistunut.
  Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 2. Ei sitä itse heti huomaakaan. Kuvista saatat itsekin huomata jo edistymisesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitääkin napsia kuvia piakkoin. Jotenkin se meinaa unohtua tai sitten ei löydy sopivaa kohtaa aikataulusta, kun lapset riekkuvat. :D

   Poista
 3. Olis kiva nähdä vähän uusia kuvia :)

  Kiva kuulla että syömiset on palannu uomiinsa. Toihan siinä just ratkasee, että pääsee takas tolpilleen :D Jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan piakkoin pitää napsia kuvia ja laittaa tännekin. Mittojakin täytyy ottaa, niin tietää, onko mitään muutosta tapahtunut. :)

   Poista