22.1.2013

Laiskottaa

Tänään on ollut lepopäivä. Tai no niin, kävin mä lasten kanssa kaupassa ja sitten vielä erikseen kierrätyskeskuksessa, joten kyllähän hyötyliikuntaa on tullut päivän mittaan. Mitään varsinaista "liikuntaa liikunnan vuoksi" menoa ei kuitenkaan ole ollut, joten ajattelen tämän päivän levoksi.

Heti muuten huomaa, kun ei käy lenkillä, tanssi tai käy salilla, niin heti on laiskempi olo. Ei jotenkin viitsisi tehdä mitään ylimääräistä kotonakaan ja lasten kanssa lelujen siivoaminenkin oli ponnistelun takana. Ei siis fyysisesti vaan henkisesti. Miten sitä voikin tällä tavalla laiskistua?

Oletteko te huomanneet saman?

10 kommenttia:

 1. Minä olen huomannut ihan saman jutun. Ja usein mulla laiskotteluun yhdistyy napostelukin. :/ Ehkä pitäisi käydä harrastamassa liikuntaa aamuisin, koska illalla sohva vetää vastustamatomasti puoleensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä arkisin pääsen liikkumaan yksin vasta iltaisin, kun mies on tullut töistä kotiin. Yleensä se sujuu ihan hyvin, mutta nyt vaan laiskottaa.

   Poista
 2. Liikunnasta saa kyllä paljon lisää virtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. (Kommentti oli jostain syystä mennyt roskapostiin, ja huomasin sen sieltä vasta nyt.)

   Poista
 3. Olen huomannut saman, mutta nyt kun liikunta on pysyvä osa elämää niin sitä automaattisesti tulee harrastettua :) Vaikke lepopäiviä pitää myös olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla suhteellisen hyvin on tullutkin nyt liikuntaa. Joskus vaan tulee näitä laiskotuspäiviä. Onneksi aika harvoin kuitenkin. :)

   Poista
 4. Olen huomannut myös saman. Tästä syystä ollaankin käyty miehen kanssa salilla vasta aika myöhään, 20-21.30 aikoihin. Sen jälkeen voi sitten syödä vaan pienen iltapalan ja mennä nukkumaan! En tiedä kuinka "oikeaoppista" tuo on, mutta itse oon todennu hyväksi. Ei sitten tuu sellaista oloakaan, että tekisi mieli jumittaa loppuilta karkkipussin kanssa sohvannurkassa. Monesti oon tehny salin jälkeen marjoista smoothien, jota on voinnu sitten juoda iltapalaksi treenin jälkeen. Paljon parempaa kuin karkit!

  Nyt tosin olen aloittanut xtravaganza-kuurin, joten kaikki "oikea ruoka" on bannassa. Nyyh. No, jospa tämän avulla saisi tuloksia aikaan! :) itsellä lähtöpaino ennen xtraamista oli 105.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Smoothiet on hyviä. :)

   Mä teen usein maustamattomasta jugurtista, banaanista ja puolukoista smoothieta. Suosittelen. :)

   Poista
 5. Eilen oli lepopäivä, mutta tänäänpä ei laiskotella!! Liikkeelle MARS!! ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen viestiäsi olin jo tanssinut lähes tunnin verran. ;)

   Poista