5.1.2013

Huoh!

Viime yönä jälleen valvottiin muutama tunti..väsymys siis vaivaa jälleen. Lisäksi koko päivän on särkenyt päätä.

Mä kuitenkin yritin, ihan oikeasti yritin. Laitoin salikamppeet niskaan ja menin pikkupunttikselle mutta en saanut kuin poljettua kuntopyörällä 15 minuuttia ja sitten tehtyä muutamia lihasliikkeitä, kun päänsärky ja väsymys ajoivat kotiin. No, parempi tuokin kuin ei liikuntaa lainkaan.

Syömiset jälleen ihan mitä sattuu. Ei ehkä ihan niin pahasti vinksallaan kuin eilen mutta ei kyllä lähelläkään oikeanlaista ruokavaliota kevennyksen suhteen.

Kyllä tästä suosta kuitenkin noustaan. Flunssa ja korvatulehdus ei järjettömiä aikoja kestä, joten pian pääsee taas päivärytmiin kiinni.

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä jatkoon! Parantelehan rauhassa ettei tule jälkitauteja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä. :)

   Kevyemmin olen nyt ottanut, joten toivottavasti jälkitaudit pysyvät poissa.

   Poista
 2. Hei ja tsempit sinne! :) Minulla on sinulle blogissani tunnustus/haaste. Toivottavasti löydät aikaa ja jaksat käydä sen vilkaisemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta. Olenkin tuohon jo vastannut aikaisemmin, joten toivottavasti et pahastu, kun en siihen välttämättä uudestaan vastaa. :)

   Poista
 3. Hyvä, että sait mentyä! Ehkä kevyempi liikunta, kuten kävely olisi ehkä tehnyt vähän paremman olon..? Mutta pisteet sulle yrittämisestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin aluksi kävelylenkkiä, mutta oli turhan liukasta, joten painuin salille. Onneksi tänään onnistui jo paremmin liikkumiset. :)

   Poista