4.1.2013

Plörinäksi mennyt päivä

Univaje ei ole mulle hyväksi. Se tuli taas todistettua tänään, kun viime yö meni kuopuksen kanssa valvoessa. Raukalla korvatulehdus molemmissa korvissa tuon räkätaudin ja yskän lisäksi. Tänään sitten alkoi antibioottikuuri ja toivottavasti ensi yö ei mene itkiessä.

Mies otti ylityövapaan ja meni lasten kanssa terveyskeskukseen, jotta sain nukkua aamulla. Silti tämä päivä on mennyt niin penkin alle kuin vaan voi mennä. Liikuntaa ei ole tullut yhtään ja syömiset ovat karanneet ihan täysin lapasesta. *Lyö päätä seinään*

Tätä menoa jo tiputetut kilot ovat kohta taas takaisin vyötäröllä ja ahterissa.

9 kommenttia:

 1. Ei parane jäädä surkuttelemaan, mikä on tullut, on tullut. Nyt vaan täyttä höyryä eteenpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti sanottu Kuningasplösö!

   Poista
  2. Juuri näin! En aio masentua tästä vaan hommat jatkuvat kyllä. Aikataulusta vaan ei ole varmuutta, kun väsyneenä musta tulee kärttyinen ja sitten syön siihen ja....

   Lisäksi liikkumattomuus saa mut syömään enemmän.

   Poista
 2. Jos on yksi tai muutama plörinäksi mennyt päivä niin kilot eivät ole yhtään missään, eivätkä tule olemaankaan kunhan vaan nyt skarppaat sieltä ylös. Liikunnan ei ole niin väliäkään ja syömisiä alat korjamaan takaisin vaikka ihan just n.y.t. Leuka ylös ja pienin askelin eteenpäin. Et oo yksin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entä pari viikkoa? :P

   Joulusta uuteen vuoteen ja hieman edelleen olen ollut itse kipeänä esikoisen kanssa. Nyt sitten kuopus tosiaan sairastaa ja valvottaa mua öisin.

   Kyllä tämä tästä. Viime yö meni jo edellistä paremmin mutta valvomista oli kyllä siinäkin.

   Poista
 3. Ei saa ruveta masistelemaan muutamasta päivstä vaan nostaa pää pystyyn ja jos ei kaikkea voi heti korjata, niin ainakin toinen osa-alue. Kyllä se siitä vielä! :)

  Eli jos on ihan täysi mahdottomuus liikkua, niin korjaa se ruokavalio äkkiä kuntoon. Tsemppiä vaan! Pystyt kyllä siihen! :)

  Ole onnellinen, ettet kuitenkaan ole joutunut pitämään mitään kuukauden liikuntataukoa, kuten minä. (Ensin kiireitä, sitten joulutouhua ja -lomailua, sitten sairaana.) Into olisi jo kova, mutten vieläkään usko olevani tarpeeksi terve treenailuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jotenkin liikkuminen saa syömisetkin loksahtamaan paremmin paikoilleen. Mun siis pitäisi aina repiä aikaa ja energiaa liikkumiseen. Onneksi tällaiset normit flunssat ja korvatulehdukset eivät kestä kauhean pitkään.

   Poista
 4. Lasten sairastelu ja yöherääminen on rankkaa :( Teet vaan parhaasi, jaksamises mukaan. Kyllähän se harmittaa aina kun menee huonosti, mutta aina siitä selviää, kunhan ei luovuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä! Varsinkin univaje saa kaiken muunkin vaikuttamaan pahemmalta kuin oikeasti onkaan.

   Poista