6.1.2013

Takaisin ruodussa

Ainakin tämän päivän verran.

Liikuntaa tunti tanssimatolla hitaampia biisejä tanssien ja runsas tunti pikkupunttiksella. Punttiksella ensin vartti kuntopyörällä, sitten lihaskuntoliikkeet personal trainerin ohjeistuksen mukaan ja loppuun vielä vartti pyörällä.

Kävelyllä olisi voinut vielä käydä mutta jätin väliin, kun on turhan liukas keli.

Syömiset ovat myös olleet kurissa tänään. Toivottavasti ei yöllä tule syötyä mitään, jos kuopus jälleen valvoo pitkin yötä. En kyllä usko, koska fiilis on nyt sen verran hyvä, ettei sitä halua pilata.

5 kommenttia:

 1. Päivä kerrallaan! :) Kyllä sä pystyt siihen :)
  Itte kammoan kans tonne ulos kävelemään lähtemistä ku on liukasta, mut sit mietin, et no himpunmarjat sentään, pakko se on kuitenkin pienelle lenkille mentävä koiran takia, miksei sit samantien tekis himpun pidempää... Onhan niitä piikkipohjallisia kenkiin, minkä pitäis auttaa vähän ton liukkauden kans?

  VastaaPoista
 2. Piikkipohjilla on kyllä ärsyttävä kävellä, joskin ihan pelkkä ulkoilmakin tekee hyvää.

  VastaaPoista
 3. Mä oon koittanut joskus tuollaisia piikkijuttuja kenkiin ja ne vasta vaaralliset olikin. Ensin ne oli vaikea pujottaa kenkään ja kengästä pois mutta sisällä niiden kanssa ei voinut kävellä, koska kivilattialla (kaupat) niillä meinasi lentää samantien pyrstölleen.

  VastaaPoista
 4. Sulalla tielläkin niillä on hankala kävellä. Niitä saa olla koko ajan ottamassa pois ja laittamassa paikalleen, ees taas. Usein ne on mulla takintaskussa liukkaan paikan varalta. Ja vielä useammin kotona laatikossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jäi kyllä käyttämättä. Ihan turhat kapineet.

   Sellaiset koron alle kääntyvät piikit vois olla kätevät, jos käyttäisi ainoitakaan korollisia kenkiä, joihin sellaiset voisi laittaa. :D

   Poista