2.1.2013

Liikunnallinen päivä

Aivan ihana fiilis! Ensin puoli tuntia tanssimatolla, sitten pikkupunttiksella runsas tunti ja siitä vielä kävellen kauppaan ja takaisin. Liukkaan kelin vuoksi matkoihin meni vajaa 20 minuuttia suuntaansa, vaikka matkaa ei olekaan kuin hieman runsas kilometri.

Eilen kertomaani valaistusongelmaankin löytyi sattumalta ratkaisu -ainakin väliaikainen sellainen. Kauppareissulta tarttui mukaan sellainen patterikäyttöinen led-valaisin, jonka saa kiinnitettyä kaksipuolisella teipillä seinään. Eipä sitä ole kyllä tarkoitettu kosteisiin tiloihin, mutta pakko tuonne kylppäriin oli valo saada. Kestää sen, minkä kestää.

Valo on kiinnitetty suihkusta katsottuna aivan vastakkaiseen seinään, joten suoria roiskeita siihen ei osu. Vesihöyryä varmasti tulee valaisimeenkin asti mutta varsinaista vaaraa se ei saa aiheutettua. Todennäköisesti suositus kuivasta tilasta on muutenkin valaisimen itsensä kestävyyden kannalta, kosteus kun helposti hajottaa elektroniset laitteet.

Kauhean tehokas tuo kyseinen valaisin ei kyllä ole mutta antaa kuitenkin sen verran valoa, että kylppärissä näkee touhuta. Riittää, kunnes löytyy parempi ratkaisu.

Osaako kukaan muuten kertoa yhtään positiivista seikkaa valokatkaisimen sijainnille kylppärin ulkopuolella? Itse en keksi mitään positiivista, negatiivista kyllä senkin edestä.

4 kommenttia:

 1. Itsekin olen monesti miettinyt tuota. En ainakaan mitään järkevää syytä keksi siihen, että se on ulkopuolella. Siinä tapauksessa saisi ainakin olla korkeammalla. Muistan itsekin vielä sen ajan, kun yletin siihen vessan valonkatkaisimeen ja kuinka hauska sillä olikaan leikkiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Kuopus on nyt 1v3kk joten "järjenpuhuminen" ei vielä auta. Sitten jo hieman kauhulla odotan aikaa, kun lapset alkavat tekemään toisilleen kiusaa sammuttamalla valoa.. HUOH!

   Poista
 2. Jos seinä siinä katkasimen alla on sellanen, että siihen saa jotain ruuvattua, niin voisko harkita että ostatte halpiskaupasta erillisen katkasijan, johon ei siis tulis virtaa? Kun on alempana, niin innoistuisko lapsi leikkimään ennemmin sillä? Liimaa siihen vielä vaikka jotain kivoja tarroja, ja kertoo että nää on sun napit, joita saa painaa, ja noi toiset on äitin ja isin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuohon viitsi oikein ruuvata mitään, kun on vuokra-asunto. Enkä oikein usko, että se auttaisi, kun ei tuo vielä ilkeyttään valoa sammuta vaan katkaisinta on kiva painaa alas, kun sen huomaa ylhäällä. Vielä ei yletä laittamaan valoa päälle eli se on sitten varmaan seuraava hauskuus.

   Poista