19.11.2012

Aika tavallinen päivä

Kävin lasten kanssa kaupassa ja pikaisesti näimme yhden ystävänikin. Oli todella mukava nähdä häntä pitkästä aikaa. Muuten päivä sitten olikin kovin tavallinen.

Ei muuta liikuntaa kuin bussipysäkille ja kaupassa kävelyt. Kovatehoinen liikuntahan on kielletty huomisen tutkimuksen vuoksi, joten tanssimatto ei ollut edes vaihtoehto tänään. En tiedä, onko se todellisuudessa sitten kovatehoista vai ei mutta sykkeistä ja hiestä olettaisin, että mun kohdalla on.

En kyllä tiedä, olisinko tänään jaksanut muutenkaan tanssia, koska viime yönä unet jäivät kovin lyhyiksi. Pari tuntia nukuin koko yön aikana. Onneksi sain otettua päiväunet miehen tultua töistä kotiin. Helpotti kummasti.

2 kommenttia:

 1. Mä vaan haaveilen päiväunista =)
  Onnellinen sinä =)
  Millanen tuo tanssimatto on? johonkin pelikonsoliin vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päiväunet oli kyllä tarpeen. :)

   Tanssimatto löytyy varmaan useaankin pelikonsoliin ja taitaa jonkinlainen löytyä ihan ilman konsoliakin. Eli kytketään suoraan televisioon tms.

   Tanssimatossa on nuolet ylös, alas ja molemmille sivuille. Sitten pelissä näkyy biisin aikana nuolia osoittamassa eri suuntiin ja niille nuolille pitää sitten aina astua oikeaan aikaan. Tässä linkki videoon, jossa pieni poika tanssii tuolla matolla: http://www.youtube.com/watch?v=6JzcqALklRs

   Poista