28.11.2012

Tämän päivän liikunta ja syömiset

Tanssimatolla viihdyin 25 minuuttia. Sykemittari ilmoittaa kaloreita palaneen 211, keskisykkeen olleen 132 ja maksimin 170. Jotenkin ei tänään vaan jaksanut enempää. Ei sitä joka päivä tarvitsekaan.

Syömiset ovat menneet aika hyvin eilen ja tänään. Olen kirjoitellut niitä ylös tutkimukseen liittyvään nettiruokapäiväkirjaan. Eilisen kalorit olivat 2175 kcal ja tämän päivän tähän mennessä 1690 kcal. Saa nähdä nouseeko lukema vielä tämän päivän osalta vai ei.

Kalorimäärät eivät siis ole mitkään hirveän korkeat mutta eivät mitkään kovin matalatkaan. Liikunnan määrän huomioiden noilla luvuilla pitäisi pientä laihtumista tapahtua mutta pääasia, ettei ainakaan paino nousisi. Olen siis tyytyväinen.

2 kommenttia:

 1. Varmaan kohta saatkin ohjeita terveellisen ruokavalion muodostamiseen sen tutkimuksen puolesta, jolloin nuo ravinto asiat saat mallilleen. Mikä mielestäsi on suurin ongelmasi ruuan suhteen? Herkut, annoskoot yms?

  Ainakin tuo reilu 2000 kaloria on aika paljon, vaikka kokosi puolesta sen saatat kuluttaakin. Siihen määrään sisältyy jo paljon terveellistä proteiinipitoista ruokaa jos osaa suunnitella ateriat oikein. Tarkoitan siis sitä, että noilla kaloreilla ruokavaliota on ainakin helppo viilata suuntaan jos toiseen.

  Tekstin oli tarkoitus olla kannustava,eikä noin negatiivisen kuuloinen kun siitä tuli, mutta stemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annoskoot, iltasyöminen ja herkut on ne suurimmat ongelmat mulla. Onneksi tosiaan tulee vinkkejä tutkimuksesta. :)

   Poista