15.11.2012

Tanssimatolla hikoilua pitkästä aikaa

Viime kerrasta onkin ehtinyt taas kulua tovi mutta tarkoitus olisi nyt alkaa vähintään kerran viikossa pomppimaan tuolla tanssimatolla. Varmasti parempiakin liikuntamuotoja olisi olemassa mutta tuo sopii minulle, koska se on hauskaa ja siinä tulee hiki.

Tänään tanssin 36 minuuttia ja kaloreita kului Polarin sykemittarin mukaan 298 kcal. Keskisyke oli 129 ja maksimisyke 174. Lisäksi mittari kertoo 25 minuutin ajan olleen rasvanpolttoa ja 11 minuutin ajan kuntoliikuntaa. Jospa mun heikko kuntonikin siis hieman kohenisi, jos joka viikko saisi aikaiseksi tanssia edes tuon puoli tuntia. Parempi toki, jos kertoja olisi useampi ja aika pidempi.

Minkäköhän perusteella tuo InBody-laite mahtaa tehdä kalorinkulutusarvionsa? Onkohan laitteelle syötetty etukäteen jotain liikkumistottumustietoja tms vai tekeekö se arvionsa ihan vain kehonkoostumuksen perusteella?

2 kommenttia:

 1. Mun ymmärtääkseseni se inbody laskee vain lepokulutuksen eli siihen ne omat liikkumiset päälle. I think... hyvältä kuullostaa tommoinen tanssimatto kotona muuten:)

  Iiris blogista
  http://aitikuosiin.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tanssimatto on kyllä ihan mahtava. Ei vaan aina meinaa aika ja energia riittää. :D

   Lepokulutushan se tosiaan on mutta siltikin pienempi kuin ne viitearvot, jotka siinä paperissa ovat. Viitearvohan kertoo normaaliarvon eli tuon perusteella mun kokoisella naisella lepokulutuksen pitäisi olla tuon viitearvon kokoinen (päälle 2000 kcal).

   Poista