1.11.2012

Puputtamisenhimoa edelleen...

Tänään olen onnistunut pitämään syömiseni suhteellisen terveellisinä puputtamisenhimosta huolimatta. Ruokaa on mennyt enemmän kuin olisi tarkoitus mutta herkkuihin en ole koskenut. Olisiko se kuitenkin askel parempaan suuntaan?

Liikuntapäiväkirjaan tuli kirjattua noin 1,5 km kävely vaunuja työnnellen. Keskisyke 126, maksimisyke 149 ja aikaa kului noin 20 minuuttia. Lisäksi lyhyt ja tehokas siivoushetki, jossa keskisyke 107, maksimisyke 137 ja aikaa kului 10 minuuttia.

Eiväthän nuo varsinaista liikuntaa ole vaan arjen toimintaa. Tutkimuksen liikuntapäiväkirjaan tulee kuitenkin merkitä kaikki liikunta siivoamista myöten. Kaavakkeessa sitten vielä erotellaan kunto- ja hyötyliikunta toisistaan ja annetaan lisätietoja liikunnan tehosta, matkasta, kestosta, tavasta yms. Esimerkiksi tälle päivälle tuli merkintä:

Kävely -- Vaunuja työntäen molemmat lapset kyydissä -- Hyötyliikunta -- 20 minuuttia -- Borg 15 -- 1,5 km -- Keskisyke 126 -- Maksimisyke 149.

Sunnuntaista lähtien pitää sitten vielä liikuntapäiväkirjan lisäksi täyttää ruokapäiväkirjaa. Siitä lisää sitten, kun se on ajankohtaista.

Niistä eilen askartelemistamme taikataikinajäljistä tuli ihan kivoja. Laitoin ne uudestaan uuniin tänään, koska eivät eilisen illan aikana vielä oikein kovettuneet. Ovat siis edelleen jälkilämmössä uunissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti