10.11.2012

Edelleen vatsa kuralla

Inhottava tauti, kun vieläkin vetää vatsan kuralle ja kylppärissä saa rampata alvariinsa. Edelleenkään ruoka ei oikein maistuisi mutta pakkohan sitä on ollut syödä ja olenkin ihan hyvällä omallatunnolla nyt syönyt suolaista ja makeaa.

Eilistä pitsaa on edelleen puolet jäljellä. Noin neljänneksen söin eilen ja toisen neljänneksen tänään päivällä. Sitten olen syönyt yhden banaanin, puoli pussillista mikropopcornia ja juonut sokeripitoista mehua ja kaakaota kermavaahdolla. Siinä sitten olivatkin tämän päivän syömiset tähän mennessä.

Toivottavasti tauti helpottaisi kunnolla yön aikana, koska polkupyöräkuntotesti ja kehonkoostumusmittaukset olisivat maanantaina, eikä sinne voi kipeänä mennä. Olisi ärsyttävää lähteä tässä vaiheessa taas etsimään uutta ajankohtaa noille tutkimuksille, kun ne käsittääkseni pitää tehdä ennen muita tutkimuksia (punasolumassaa, autonomisen hermoston tutkimusta ja sokerirasitusta) eikä tuolla urheiluklinikalla oikein meinaa aikoja löytyä. Lisäksi nuo muut tutkimukset ovat niin tarkasti aikasidonnaisia kuukautiskierron kanssa, että seuraava sopiva ajankohta sitten menisi varmaankin ensi vuoden puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti