17.11.2012

Tanssia jälleen

Tänään kulutin 316 kcal tanssimalla 30 minuuttia keskisykkeen ollessa 147 ja maksimisykkeen 178. Rasvanpolttoa ajasta oli 1 minuutti ja kuntoliikuntaa 29 minuuttia. Kyllä siis pitäisi kunnon alkaa kohentua.

Lisäksi viikkosiivouksessa kului 1 h 20 min ja kaloreita 434. Keskisyke oli 106 ja maksimi 137. Rasvanpolttoa 1 h 6 min ja kuntoa 14 min. Vaikka siivouksen aikana sykkeet pysyivät suhteellisen matalina, niin hiki kyllä tuli.

Liikunnan suhteen on siis mennyt ihan kivasti. Syömisten kanssa taasen ei. En mitään älyttömiä ole onneksi herkutellut mutta ruokaa on kulunut kyllä liiaksi. Onko paha idea koittaa saada liikkumiseen rutiini ennen suurempaa ruokaremonttia vai pitäisikö ruokaremonttikin saada aikaiseksi heti yhtäaikaa?

Tuntuu, että aloitin liian paljon yhtä aikaa tuossa aikaisemmin ja koko homma lopahti ja vanhat tavat voittivat. Nyt taas uutta yritystä muokata rutiineja paremmiksi koko loppuelämää silmällä pitäen.

3 kommenttia:

 1. Moikka! Uskon, että olisi hyvä idea keskittyä ensin täysillä jompaan kumpaan, joko liikuntaan tai ruokailuun. Jos saat liikuntaan rutiinin ja saat siitä säännöllistä, kroppa alkaa voida paremmin ja uskon, että haluat myös alkaa syödä paremmin. :) Totta kai syömisiä kannattaa miettiä, eikä lappaa suuhun ihan mitä tahansa, mutta älä ole heti liian ankara itsellesi. Tärkeintä olisi saada tavoista pysyviä :) Jos ensin vaikka pääsisi kohtuuteen herkuissa, se olisi jo tosi hyvä juttu. Täällä yksi tällainen plösö vaan pohtii, mistään en mittään tiedä, mutta näin!

  VastaaPoista
 2. Ei ole ollenkaan huonoa idea aloittaa ruokaremontti myöhemmin. Sinuna odottelisin rauhassa niitä ruokaohjeita, ja söisin ihan normaalisti jollei jopa reilusti, saa aineenvaihdunta puhtia ja kunto pääsee kasvamaan. No ei tietenkään karkki-suklaa linjaa, vaan semmoista joka kiihdyttää sitä aineenvaihduntaa, kasviksia salaattia lihaa jne. Tsemppiä!!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsempeistä. :)

  Kohtuutta tässä tavoitellaankin. Täysin en aio herkuista kieltäytyä sillä tarkoitus on kuitenkin saada aikaiseksi uudet syömis ja liikuntatavat loppuiäksi ja varmasti herkutkin jollain tavalla säilyvät elämässä. Toki alkuun voi olla, että täytyy pitää ihan nollalinjaa kunnes saa herkuttelun kuriin mutta katsotaan ajan kanssa, miten käy.

  Ruokaohjeita todella jo odottelen. En kyllä tiedä, kuinka tarkkoja ohjeita sieltä saan mutta sen näkee sitten, kun aika koittaa.

  VastaaPoista