8.11.2012

Voihan vatsatauti!

Tänään puolen päivän aikaan alkoi ihan yhtäkkiä vatsatauti. Noroksi itse epäilen, koska tuli tosiaan niin puun takaa. Ensin heikotusta ja siitä hetki, niin kauhea vessarumba alkoi. Illalla sitten liittyi oksentaminenkin mukaan tanssiin ja mikään ei ole pysynyt sisällä tähän mennessä. Lisäksi on kuumetta mittarin näyttäessä 38,1.

Olenkin vaan maannut sängyssä pitkähihainen paita ja collegehousut jalassa, koska yhdessä kohtaa olin jo ihan varma, että kehoni alkaa pikkuhiljaa muuttua jääpuikoksi. Onneksi mies on hoitanut jälkikasvun, niin tämä on ollut mahdollista.

Nyt ei hetkeen ole enää tarvinnut juosta kylppäriin. Onneksi. On kaiketi vatsa jo niin tyhjä, ettei ole mitään, mikä voisi tulla ulos.

Sain onneksi vietyä mittarin takaisin sairaalalle, ennen kuin tauti alkoi kunnolla jylläämään. Lisäksi siellä selvisi, että Alat-arvoni oli koholla samoin kuin ferritiini. Mitään syytä en ylipainon lisäksi tuolle ensimmäiselle keksi, koska lääkkeitä ja alkoholia en ole käyttänyt ollenkaan. Jos siis buranaa silloin tällöin ei lasketa.

3 kommenttia:

 1. Voih, harmillista tuo oksennustauti, pikaista paranemista.

  Oletko ajatellut että olit vasta "pussikuurilla", joista saa paljon keinotekoisia makeutusaineita, jotka taas kohottavat maksa-arvoja. Pelkästään lightlimppareita paljon juomalla saa saman vaikutuksen.

  Jos tuosta kysymys, tilanne kyllä paranee, kun jätät nuo myrkyt pois.

  Olit myös hurjan pienillä kaloreilla, joka ei voi olla terveellistä elimille.

  VastaaPoista
 2. Lukaisepas tämä http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/98571-energiajuomat-varo-rasvamaksaa

  VastaaPoista
 3. Kiitos mielenkiintoisesta informaatiosta. :)

  VastaaPoista