2.11.2012

Ei mitään uutta

Edelleen mielihalujen kanssa taistelua ja ilmakin masentaa, kun jälleen sataa vettä saavista kaatamalla.

Tänään kävelyä tuli noin 2 kilometriä vaunuja työnnellen ja lisäksi kauppakeskuksessa hortoilua, jota en siis liikuntapäiväkirjaan merkitse, koska en ajattele sitä millään tavalla liikuntana, vaikka siinä toki askelia kertyikin.

Vaa'allekaan en uskaltanut nousta. Kovasti epäilen, että tehokuurin aikaiset pudotukset ovat tulleet tämän mässäilyn aikana korkojen kera takaisin. Että ihminen voi olla heikko!

3 kommenttia:

  1. Ei se oo sun vika. Eihän ne pussikeitot olis hyvä bisnes jos niillä oikeasti saatais pysyvää tulosta aikaan. Siinä kituutetaan niin pienillä kaloreilla, että nimenomaan suurimmalle osalle hmisistä käy niin että se tulee korkojen kera takaisin. Olen itse siirtynyt asiakkaidenkin kanssa kokonaan siihen, että ei mitään tehokuureja alkuun vaan heti vaan järkevää ruokaa alusta loppuun. Sitä samaa jolla vedetään loppuelämä. Ei tule nopeita pudotuksia tai ihmeratkaisuja, mutta hyvää oloa ja energiaa jo muutaman päivän jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä Ninnin kanssa. Etkä ole millään lailla heikko, kituutithan viikon ilman oikeaa ravintoa! Se nyt vaan menee niin, että kituutuksen jälkeen kroppa ottaa menettämänsä takaisin, jos siihen on tilaisuus. Et voi taistella vastaan jos aivot huutaa ravintoa. Ainoa mitä voit tehdä, on syytää sitä ruokaa sinne "koneeseen", eli tasaisesti ravintoa ja tasainen verensokeri. Ainoa keino taltuttaa puputuksen halua ja makeanhimoa.

    VastaaPoista
  3. Tarkoitus oli kuurin jälkeen jatkaa syömällä kohtuullisesti mutta jälleen mopo karkasi käsistä ja tässä ollaan. Noh, uuteen nousuun vai pitäisikö sanoa laskuun?

    VastaaPoista