22.2.2013

Ensimmäinen uhkapunnitus

No, mitä veikkaatte? Rapsahtiko rangaistus vai vältinkö sen?

Ensimmäisenä uhkana on rangaistus-blogipäivitys, jossa pitää 100 kertaa ERILAISIN ilmauksin luvata, etten enää ikinä ahmi liikaa. Aika paha rangaistus, sillä mulla ei varmaankaan kekseliäisyys riitä 100 erilaisen ilmaisun keksimiseen.

Aamulla kävin kehonkoostumusvaa'alla ja tässä tulokset:
- paino 115,7 kg
- rasva-% 50,6
- luustolihas-% 22,1
- viskeraalisen rasvan arvo 8

Rangaistus on siis vältetty!

Tänään kävin myös testaamassa uutta vyötä sykemittariin ja ainakin testin aikana toimi moitteettomasti. Muuta liikuntaa ei tälle päivälle tullut, sillä otin pitkät päikkärit miehen tultua kotiin. Kuopus valvotti viime yönä ja väsymys oli valtava.

Tuo uusi sykevyö on kokoa xxxl ja se on mulla jo nyt niin kireällä kuin sen saa laitettua. Niitä pienempiä m-xxl vöitä ei tutkimuspaikassa nyt ollut, joten pakko pärjätä tuolla ainakin toistaiseksi. Pääasia, että toimii.

6 kommenttia:

 1. Tässä tulee taas yksi uusi hauska rangaistus lisää :

  - Herkkuviikko, jonka aikana syöt : ma jäätelöannoksen ketsupilla koristeltuna (ainakin 2 ruokalusikallista pitää olla koristetta), ti : suklaapatukka sinappilla maustettuna, ke : desi kermavaahtoa, jossa on mausteena ruokalusikallinen valkopippuria, to : suklaavanukas + ruokalusikallinen etikkaa, pe : vaahtokarkki salaattikastikkeeseen kastettuna, la lihapulla suklaakastikkeessa, su vapaavalintainen herkku ilman mausteita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olis kyllä oikeesti tosi paha. Juoksettunutta suklaavanukasta, pippurista kermavaahtoa..yhhh, varmaan mukavia makuelämyksiä. :D

   Poista
  2. Ihan sikahyvä keksintö! :D Lihapulla suklaakastikkeessa voi olla hei hyvääkin ;)

   Poista
  3. Tulee mieleen ihan ala-asteella tarjottu liha-suklaa-kastike..yök!

   Poista