17.2.2013

Jälleen 8 km

Jälleen tuli hyötyliikuttua. Kävelin ystäväni luokse viettämään aikaa ja siitä vielä takaisin kotiinkin. Matkaa yhteen suntaan tuli sykemittarin gps:n mukaan 4,1 km, joten yhteensä 8,2 km.

Nilkassa ei tunnu tällä kertaa yhtään pahalta, mikä on vain ja ainoastaan positiivinen asia. Aikaisemminhan se on välillä kipeytynyt isommissa rasituksissa. Tosin tällä kertaa tiet olivat auratut, joten samanlaista lumimössöä ei ollut rasitteena kuin silloin aikaisemmin, kun nilkka kipeytyi.

Ruokailutkin ovat menneet hyvin tänään, joten takaisin ruotuun olen päässyt herkkulakon avulla. Jännä, että muutaman päivän herkkulakko jo riittää lopettamaan mässyttelyn, kun aikaisemmin se ei meinannut mennä kuriin ollenkaan. Kai jokin sitten on sisäisesti muuttunut projektin aikana.

6 kommenttia:

 1. Tuo herkkulakkojuttu on jännä. Mullakin ihan sama ja olen sen diagnosoinut sokeririippuvuudeksi. Nyt on liian pitkään mullakin ollut tota mässyttelyä, vaikka se on vähäistä niin ylläpitää sitä riippuvuutta. Hyvältä lenkkisi vaikutti, 8 km on pitkä matka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkinlaista sokeririippuvuutta se kaiketi on. Tosin nyt ei herkuttomuuskaan lopulta ollut niin vaikeaa kuin aikaisemmin, kunhan sen päätöksen sai tehtyä.

   Poista
 2. Aagh, munkin pitäisi pystyä olemaan toi pari päivää ilman sokeria... on niin kauhea suklaanhimo päällä koko ajan, että oksat pois :/ Hyvä sinä, siitä se herkuttomuus taas lähtee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä totaalilakkoa pariksi päiväksi, niin helpottaa. Ainakin mulla onneksi katkaisi mässyttelyputken. :D

   Poista
 3. Hassua miten sokeri koukuttaa jopa pieninä annoksina :(
  Ite ei sais syödä lainkaan, muuten on menoa se :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisiköhän sokeri lisätä huumausainelistoille? Yhtä koukuttava kuin monet niistä. :D

   Poista