1.2.2013

Flunssakin loppuu aikanaan, eikös?

Vannokaa mulle, että flunssakaan ei kestä ikuisuuksia vaan menee kyllä aikanaan ohi. Tällä hetkellä tuntuu, että tauti vaan pahenee koko ajan. Lepo olisi hyväksi mutta kuopus yskii öisin siihen malliin, että kuulostaa kun raukka tukehtuisi hetkenä minä hyvänsä tuohon limaansa.

Paino oli tänä aamuna tismalleen sama kuin viime viikolla, joten en nyt kehonkoostumusvaa'alla edes käynyt. Ensi viikolla sitten taas, jos olisi olokin hieman vähemmän räkäinen.

8 kommenttia:

 1. Flunssa ei kestä ikuisuuksia, menee se ohitse aikanaan - kunhan muistaa levätä ja juoda/syödä. Liika rehkiminen kipeänä tekee vaan pahaa. Jos flunssa ei helpota, lääkäriin kannattaa piipahtaa ajoissa!

  Mutta, mitä tulee painoon, eikö toisaalta ole positiivista, että paino on samassa, eikä plussaa niinkuin pelkäsit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä. Tosin hieman vielä mietityttää, tuleeko plussa sitten ensi viikolla. :D

   Poista
 2. Kyllä se paino on pudonnut, siellä vaa'assa painaa nyt räkä eikä läski :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan olisi loistavaa! Tosin pahoin pelkään, että liikkumattomuus ja surkeat syömiset nostattavat ensi viikon lukemia. Ei stressata kuitenkaan. Tulee, mikä on tullakseen. :D

   Poista
 3. Heh, musta on kans tuntunu flunssan aikaan niistäessä aina, että nyt keveni varmaan ainaki kilon kun sain niistettyä nenäni tyhjäksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nenästä tuntuu kyllä tavaraa riittävän. Luulisi jo varastoituvan aivoihin, kun ei lopu ollenkaan. Varsinainen räkäpää siis ilmoittautuu.

   Poista