26.2.2013

Järjestelyä

Eikö siivoaminen ja järjestely lopu koskaan? Ei ainakaan vaikuta siltä.

Eilen tein viikkosiivouksen ja silti tänäänkin on saanut siivota jonkun verran. Sitten vielä järjestelin vähän tavaroita, jotka ovat odottaneet järjestelyä jo varmaan puoli vuotta. Jotenkin ei ole saanut aikaiseksi.

Huomenna olisi tarkoitus tulla toinen sohva ja runkopatjasänky, jos ne vaan mahtuvat naapurin autoon. Naapuri siis lupautui kuljettamaan, jos kyytiin mahtuu. Se voi olla senteistä kiinni. Meillähän siis ei ole autoa, eikä edes ajokortteja, joten omin avuin emme koskaan saa isompia huonekaluja kuljetettua. Onneksi aina on saanut apua, kun sitä on tarvinnut.

Luvassa siis lisää järjestelyä ja huonekalujen siirtelyä. Pitänee laittaa sykemittari rekisteröimään, jos vaan muistaa. Suunnitelmissa olisi myös mennä taas lasten kanssa puistoon. Liikuntaakin siis jälleen luvassa parin vähemmän aktiivisen päivän jälkeen.

Uutisista tuli luettua jälleen tuosta hevosenlihakohusta, ja onneksi lihat lahjoitetaan avustusjärjestöille. Olisihan se ihan järjetöntä hävittää täysin syömäkelpoista tavaraa. Kaupoista pois vedettävät Mignon-munat ja Juhlamix-pussitkin voisi samalla tavalla lahjoittaa. Jotenkin Suomen byrokratia vaan tuntuu vaikeuttavan tai jopa kokonaan estävän tuotteiden lahjoittamista tällaisissa tilanteissa. Mitä mieltä te olette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti