10.2.2013

Minustakin Buzzador

Liityin ystäväni kutsusta Buzzadoriksi tänään. Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta jutulta ja odotankin jo mahdollisia kampanjoita. Te jo Buzzadoreina toimineet voittekin kertoa kokemuksianne. Jos joku ei vielä ole Buzzador ja haluaa liittyä, niin se onnistuu vaikka täällä (tätä kautta myös minä saan pisteitä liittymisen yhteydessä).

Tänään tuli käveltyä noin 4 km ja siihen se liikunta sitten jäikin. Tosin eilisen liikunnan jälkeen oli ihan hyvä pitää hieman kevyempi päivä.

Eilisen syömiset jäivät aika vähäisiksi, mikä kostautui tänään. Koko päivän ollut ihan hirveä himo syödä kaikkea. Onneksi määrät ovat pysyneet suhteellisen kohtuullisina, jos ei ystäväni herkullista tiikerikakkua lasketa. Sitä kun meni useampi palanen.

8 kommenttia:

 1. Mä oon ollut Buzzadorina vuoden päivät. Liityin toki innolla, että pääsen kokeilemaan paljon juttuja. Mutta todellisuudessa niitä kutsuja tulee aika vähän. Mikä on toisaalta varmaan ihan hyvä juttu (aina kun ei ehdi). Mä oon vuoden aikana päässyt maistamaan pizzaa ja kokeilemaan Dove vartalovoidetta. Innolla odottelen uusia kampanjoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tosiaan vasta liityin, niin vielä odottelen ensimmäistä kutsuani. Toivottavasti sellainen tulisi pian. :D

   Poista
 2. Koitin rekisteröityä. Tuli ilmoitus, että käyttäjätunnus on jo olemassa. Ehkä oon jo ilmoittautunu? Ilmoittaudun aina niin moniin, ja sit unohdan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herjasiko se käyttäjätunnusta vai sähköpostia? Buzzadorista ei ole omakohtaista kokemusta mutta toisista paikoista liittyessä olen saattanut valita jonkun käyttäjätunnuksen, jonka joku on jo rekisteröinyt aikaisemmin. Jos taas sanoo sähköpostista, niin ei muuta kuin tarkastamaan saapuneita viestejä, koska sieltä löytyy liittymisvahvistus (jos sitä ei ole poistanut aikanaan). :D

   Poista
 3. ensin käyttäjätunnusta, sitten sähköpostia...

  VastaaPoista
 4. Mä olen ollut Buzzadorina nyt varmaan parin vuoden ajan. Testattu on Piltti-maitojuomaa, Nestlen mannavanukasta, Vanishia ja Doven hiustenhoitoainetta :)

  VastaaPoista