12.2.2013

Ensimmäinen uhka

Päätin tosiaan ottaa nyt kokeiluun, että auttaisiko tavoitteitani rangaistuksen uhka taustalla.

Ensimmäisenä haasteena on olla herkuitta tämän viikon ajan. Mainittakoon vielä selvennökseksi, että lasken viikon punnitusten mukaan, joten viikko vaihtuu aina perjantaisin. Rangaistusehdotuksia tulikin kommentteihin ja ensimmäisenä uhkana on jouluaskartelu.

Jos en onnistu olemaan herkuitta, niin minun tulee askarrella lasten kanssa joulukoristeita. Lisäksi koristeet pitää kuvata, ja tuoda tänne näytille. Perjantaina selviää, pääsettekö ihailemaan alkukeväisiä joulukoristeita.

Tänään en ole koskenut herkkuihin, joten ainakaan vielä ei ole rangaistusta rapsahtanut.

Liikunnan suhteen oli aika kevyt päivä jälleen. Kävin vajaan tunnin mittaisella kävelyllä mutta siihen se sitten jäi. Edelleen nokka vuotaa ja limaa saa yskiä, joten hieman puolikuntoisena täällä ollaan.

11 kommenttia:

 1. Aika hauska haaste sulla päällä :D Mulla vaan ei noi joulukoristeet toimis noin päin, koska itse rakastaisin tehdä niitä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei mulla askartelemista vastaan mitään olekaan. Mainitsin vaan joulun alla, etten ole jouluihminen enkä koristele kotia joulua varten. Siitä Possu Munkki sitten keksi tämän rangaistuksen uhaksi. :)

   Poista
 2. Lapsille ei kannata kertoa tai ne kiikuttaa sulle herkkuja askarteluhetken toivossa =) Tsemppiä herkuttomaan viikkoon! Se eka viikko on aina se kamalin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Tosin nuo ovat vielä niin pieniä, etteivät taitaisi ymmärtää vaikka heille kertoisinkin.

   Kiitos tsempeistä. :)

   Poista
 3. Tsemppiä!!

  __________________________________
  pieninaskelintulevaan.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Olet tainnut selvitä uhkasta. Joskin vielä on aikaa sortua ;) Lisään listaan vielä, mikäli uhka toteutuu, kodin koristelun niillä joulukoristeilla, viikoksi tässä kevään korvalla!!

  **

  Sitten otetaan listaan uusia : vaikka lasten päiväunien aikaan tehtäviä :

  - viitenä päivänä seistävä 10 minuuttia nurkassa kasvot nurkkaan päin silmät kiinni 10 minuuttia (saat laittaa kännykän hälyttämään 10 minsan päästä)

  - koko kuukauden ajan 100 hyppynaruhyppyä päivässä

  - keksi runo jokaisesta syömästäsi herkkupalasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ajatellut sortua enää. :D

   Herkuttomuutta siis oli tämä viikko, jotta saa mässykierteen katkaistua. Onnistui, joten huomisesta jatkan normaalisti. :)

   Rangaistuksia olen kuitenkin miettinyt viikkopunnituksiin, mutta en ole vielä päättänyt ottaisiko jokaiseen vai joka toiseen vai miten. Siihenkin saa laittaa ehdotuksia. :D

   Poista
  2. Pitää todeta, että 100 hyppelyä päivässä polvet eivät ainakaan vielä kestä, joten Possu Munkki, voisitko muuttaa tuota rangaistustasi jotenkin?

   Poista
 5. Mites se muutettiinkaan? Keskusteltiin siitä mun blogissa. oliko se nousu puol viideltä harrastamaan mitä tahansa liikuntaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ehdotit. Tosin voisihan naruhypynkin pitää omana rangaistuksenaan, kunhan määrät olisivat sellaiset, etteivät polvet hajoa kesken kaiken. :D

   Poista