13.2.2013

Tanssimattoa ja herkkulakkoa

Tänään tuli tanssittua taas pitkästä aikaa. Tosin vain puolen tunnin ajan koska sitten alkoi yskittää turhan paljon. Herkkulakkokin on pitänyt, joten ainakaan vielä ei jouluaskarteluja ole tiedossa.


Jotenkin ollut kauhean aikaansaamaton päivä. Olin ajatellut käydä pidemmällä lenkillä lapset rattaissa mutta en yksinkertaisesti viitsinyt. Laiskotus iski. Saisi kyllä mennä nopeasti ohitse.

Mitä te teette, jos ja kun laiskotus iskee? Vinkkejä laiskotuksen nujertamiseen?

6 kommenttia:

 1. Miulla jää valitettavan usein vain laiskotteluksi, jos laiskotus iskee. :D Paras keino nujertaa se laiskotus on miulla yksinkertaisesti se, että alkaa vain tehdä jotain eikä "kuuntele" sitä laiskotusta. Esimerkiksi kun lenkille lähteminen kehtuuttaa niin kiskoo lenkkarit jalkaan ja painelee pihalle. Harvemmin sitä viittii siellä lenkkipolulla laiskotella. Se, että rupeaa tekemään jotain, yleensä karkoittaa sen laiskotuksen. Se ei ainakaan miulla katoa millään ajatuksen voimalla. Harmi vaan, että useimmiten se laiskotus vie meikäläistä 6-0 ja löydän itteni koneen äärestä lusmuilemasta, enkä siis suinkaan tee mitään päästäkseni siitä eroon... Pitäisikin skarpata taas eikä antaa laiskotukselle valtaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se vähän on. Jos liikkeelle lähtee, niin saa lisää energiaa. Jotenkin se ei vaan meinaa laiskotuksen aikana onnistua. :D

   Poista
 2. Oon Mariann:in kanssa ihan samaa mieltä, jos laiskotus iskee niin sit pitäis vaan lähtee liikkeelle. Helpommin sanottu kuin tehty tosin...
  Itte laiskottaa etenkin sillon, kun alkaa hieman väsyttää ja paleltaa, ja tekis mieli vaan käpertyä sohvalle vaaleanpunaisen torkkupeittoni alle, kunnes älyän sen, että jos tästä lenkille lähden, olo on sen jälkeen lämmin ja rento, eikä se kuitenkaan syö aikaani kuin 30min, joten miksi ei? Lähden lenkille ja hyvillä mielin laiskottelen sen jälkeen :D

  __________________________________
  pieninaskelintulevaan.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin, että varsinkin väsyneenä laiskotus iskee helpommin.

   Poista
 3. Minusta sun kannattaisi levätä ja parantaa yskä pois. Sen jälkeen uudella innolla liikunnan pariin. Ja jos terveenäkin tulee niitä päiviä että ei huvita ja laiskottaa ja askel painaa - unta, lepoa, löhöilyä. Lepopäivät on tärkeitä. Ison painon liikuttelu ei ole mitään kevyttä hommaa, joten pitää antaa kropalle aikaa palautua. Väsyneenä ja tympääntyneenä liikkuminen on ikävää puuhaa, virkeänä ihanaa!

  Löhöile hyvällä mielellä, mutta pidä kiinni dieetistäsi! Laihdut silti! Ravinnosta se on kiinni, laihtuminen.. Mikä sun kalorimäärä olikaan? Pysytkö siinä? Älä lähde itse arvioimaan ruuan energiamäärää, vaan laske kalorit joka päivä, jos kerran paino ei laske tai jumittaa. Laske myös herkut ja muut dieettiin kuulumattomat syömiset. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin ottanut liikunnan kannalta kevyemmin, jotta rippeetkin sairastelusta poistuisivat. :)

   Suositus ravitsemusterapeutilta oli 1600-1800 kcal. Joka päivä en ole nettipäiväkirjaan ruokailuja syöttänyt, mutta kalorit osaan laskea päässä suhteellisen tarkkaan. Ja EN, en todellakaan ole pysynyt rajoissa mässykauden aikana ja siksi se pitikin saada katkaistua.

   Kiitos tsempeistä. :D

   Poista