19.2.2013

Buzzador-urani ensimmäinen kampanja

Sain tänään tiedon, että pääsen lasteni kanssa testaamaan Möllerin Omega-3 Pikkukaloja. Ne sisältävät elintärkeitä omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D3-vitamiinia, eikä niissä ole säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- tai makeutusaineita. Makeutus on hoidettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

Omega-3 rasvahapot ovat välttämättömisä elimistölle ja tärkeitä sydämelle, aivoille ja näkökyvylle. D-vitamiini taas auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Lisäksi se on tärkeää vastustuskyvylle.

Lisätietoa tuotteesta voi lukea valmistajan sivuilta: www.moller.fi

Innoissani jo odotan, että paketti saapuisi postissa. Pääsee kokeilemaan ainakin omasta mielestäni kiinnostavalta vaikuttavaa tuotetta ja kertomaan siitä myös teille.

4 kommenttia:

 1. Hehe, mä oon näitä pikkukaloja jo ostanu paketin kuukausi sitte. En pysty nielemään niitä isoja kapseleita enkä edes kuvittele nieleväni mitään "öljyä".

  Noi pikkukalat on ollu tosi käteviä, syön pari fisua päivässä. Kokonsa puolesta peukalonpään kokoisia, pehmeitä....semmosia "niljakkaita" (öljyisiä). Paketti lupaa hedelmäistä makua ja se kyllä pitää ihan hyvin paikkansa.

  Lyhyesti: Tosi käteviä, hyviä, helppo niellä, ainoastaan se öljyinen pinta on vähän ällö :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla kokemuksia. Itselle ihan vieras tuote -toistaiseksi. :D

   Poista
 2. Minäkin pääsin tähän kampanjaan. Harmi ettei tässä tullut näitä näytepakkauksia jaettavaksi:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näytepakkaukset olisivat olleet kivoja, niin olisi saanut antaa muillekin testattavaksi. :D

   Poista