25.2.2013

Toinenkin Buzzador-kampanja

Pääsimme nyt mukaan toiseenkin Buzzador-kampanjaan. Tällä kertaa kokeiluun tulee Valion Onni puuroja ja vellejä.

Onni-tuotteet ovat ravintosisällöltään erityisesti suunniteltu tukemaan pikkulasten kasvua ja kehitystä. Niiden valmistuksessa käytetään vähemmän käsiteltyä tuoretta suomalaista maitoa ja ne ovat heti käyttövalmiita. Vain lämmitys vesihauteessa tai mikronkestävässä astiassa mikrossa ja ateria on valmis.

Onni-tuotteet on suunniteltu yhdessä lastenlääkäreiden kanssa ja niitä voi nauttia jo 4-8 kuukauden iästä alkaen.

Lisätietoa: www.valio.fi/onni

Tätäkin kampanjaa odotan mielenkiinnolla, sillä emme ole kokeilleet tuotteita aikaisemmin. Esikoinen on aika huono syömään vellejä ja puuroja, joten on hauska nähdä, kuinka hyvin Onni-puurot ja -vellit maistuvat. Kuopus taasen syö vaihtelevalla ruokahalulla puuroja ja vellejä. Saattaa siis olla haastava yleisö.

Minua tuotteissa kiinnostaa tuoreus, nopeus ja helppous.

4 kommenttia:

 1. Oooh, onpas sinulla nyt tuuri, kun lyhyellä ajalla tullut 2 kampanjaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mietin. :D

   Harvemmin niitä kai yhtä aikaa saa useita. Kolmanteenkin tuli kutsu mutta ei valittu. Tuntuu, että blogikampanjoihin on vähemmän porukkaa listoilla.

   Poista
 2. Minäkin pääsin osallistumaan nyt ensimmäistä kertaa Buzzador-kampanjaan vaikka varmaan pari vuotta olen ollut jäsen :-) aikaisemmin minulla ei ole kyllä ollut blogia, että liekkö se sitten vaikuttaisi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman vaikuttaisi, että bloggaavia Buzzadoreja ei ole vielä hirveästi, jolloin noihin kampanjoihin pääsee helpommin. Yhteen normaaliinkin kampanjaan tuli kutsu mutta siihen en päässyt.

   Poista